EEN GOEDE FOTO MAAKT HET VERSCHIL!

HET BEGINT MET GOED ADVIES

Steeds meer bedrijven gaan het web op met hun producten. Hiervoor is onderscheidende fotografie nodig. Zelf doen of laten doen? Wat komt er allemaal bij kijken? Ik inventariseer de behoeften en kijk daarnaast naar wat er technisch werkelijk nodig is om aan deze behoefte te voldoen. Zo kom ik met een passend plan van aanpak en schakel mijn jarenlange ervaring en opgebouwde netwerk in om dit ook op de lange termijn naar tevredenheid te realiseren.

Superrr Almen - La Purísma wijn
Vita Motion - Serena Seat
Vita Motion - Serena Seat
Tante Pos Kleding Combinatie Sets

PASSEND PLAN VAN AANPAK

Bent u benieuwd of de inzet van uw beelden nog effectiever kan? Als ervaren productfotograaf kijk ik graag mee naar uw huidige beeldgebruik en kan ik aangeven waar u verbeterslagen kunt maken. Samen met u stippel ik de weg uit om daar te komen.

UITBESTEDEN?

Wilt u het liefst alle inzet van beelden in uw webshop uitbesteden? Ik kan u alle werk van het maken en bewerken van de beelden uit handen nemen. Wilt u de fotografie en het beheer zelf doen? Dan kunt u kiezen voor een training op maat.

ZELF DOEN?

Fotografie is een belangrijke succesfactor voor uw bedrijf. En dat is een vak. Een technische vaardigheid die niet iedere ondernemer in de genen zit, maar wél te leren is.

Ik kan u onafhankelijk en transparant advies geven over de benodigde apparatuur en andere investeringen. En wanneer gewenst, leer ik u via praktische workshops alleen dat wat u echt nodig heeft. Zodat u zelf aan de slag kunt en het beheer van uw fotografie zelfstandig uit kunt voeren.