Samenwerken met Dik is kiezen voor kwaliteit en concreet voor professionele en plezierige samenwerking. Dik stelt de juiste vragen, kan meters maken en tegelijkertijd kritisch blijven kijken naar het eindproduct, houdt de planning nauwgezet in de gaten, kan onder tijdsdruk de gewenste leveren en is bovendien plezierig in de omgang. Met Dik weet je zeker dat het goed komt!

WiM VAN DER NIET ADJUNCT-DIRECTEUR BIJ STICHTING NEDERLANDSE FOTOVAKSCHOOL

Van Hertog Jan heb ik de opdracht gekregen 12 beelden te maken voor de jaarkalender van 2013. Dit werden montages van ongeveer 100 beelden. De opdracht stond onder enorme tijdsdruk en daarom heb ik voor ondersteuning bij de complexe beeldbewerking contact opgenomen met Dik, die ik al kende uit eerdere samenwerking. Mij was opgevallen dat Dik een heel analytische kijk heeft op het werkproces en, met zijn ervaring in de techniek, goed prioriteiten kan stellen. 

Dik heeft mijn wensen als opdrachtgever goed aangevoeld en vertaald naar een overzichtelijke en efficiëntie samenwerking. Dik heeft veel technisch uitvoerend werk uit handen genomen waardoor ik mij kon focussen op de creatieve invulling van de opdracht. 

Kortom, Dik is een man met veel expertise en de juiste instelling

THOMAS THIJSSEN FOTOGRAAF, EIGENAAR VAN STUDIO 033

Dik heeft een wezenlijke bijdrage geleverd aan de professionalisering van onze productfotografie voor e-commerce doeleinden. In een meerdaagse cursus heeft hij ons op basis van zijn ervaring op zeer geduldige en duidelijke wijze de verschillende fasen binnen de e-commerce productfotografie laten zien. Ook na de cursus hebben we regelmatig contact gehad met Dik voor feedback, raad of advies en daar staat hij open voor. Dik heeft zichtbare passie voor zijn vak en zijn hart zit op de juiste plek. Kortom, het was een zeer prettige samenwerking!

SASKIA TER VELD E-COMMERCE MANAGER BIJ EB & VLOED LIFESTYLE

IK heb Dik leren kennen als een leergierige stagiair fotografie. Na zijn stage heeft hij zich verder ontwikkelt in fotografie, beeldbewerking, ontwerp, kleurbeheer en organisatie. Juist zijn brede kennis maakt het zo prettig met hem samen te werken. Hij werkt goed in een team, ook als teamleider, maar kan ook zelfstandig prima opereren.

TON HURKS FOTOGRAAF, EIGENAAR VAN TON HURKS FOTOGRAFIE

Portretfoto van fotograaf Dik Windhouwer