Zoeken
  • Dik Windhouwer

Expositie in dorpshuis "Ons Huis" Almen

Het is dan eindelijk zo ver! De reportage "Almenaren in thuisisolatie" is te bekijken in het dorpshuis 'Ons Huis' Dorpsstraat 37 in Almen.


De 21 foto’s laten zien hoe verschillend de thuisisolatie in Almen is beleefd tijdens de “intelligente” lockdown aan het begin van de coronacrisis. Ook de begeleidende teksten die de deelnemers aan hun foto hebben meegegeven zijn te lezen.


Karin: "Bart en ik werken nu beiden vanuit huis. Emma en Tim kunnen niet naar school.

Het is dus thuis leren en huiswerk maken. Een hele uitdaging."


'Ons Huis' is door de corona maatregelen lange tijd gesloten geweest. Hierdoor zij er lange tijd geen inkomsten geweest. Ook nu er weer activiteiten plaatsvinden zijn de inkomsten nog zwaar onder de maat. Door de “1,5 meter afstand maatregel” kunnen er veel minder mensen deelnemen aan activiteiten. Hierdoor is de omzet die uit consumpties wordt gehaald enorm gedaald.


Om 'Ons Huis' financieel te ondersteunen en de printkosten van de expositie te dekken bied ik in overleg met Margreet Broer bezoekers de mogelijkheid een donatie te doen. Dit kan ter plaatse contant. Of door deze over te maken naar bankrekening: NL16 KNAB 0255529627 t.n.v. Dik Windhouwer Fotografie onder vermelding van “Donatie Ons Huis”.


Voor de openingstijden van 'Ons Huis' kan je bellen met 0575 431 421.


Veel kijkplezier!


142 keer bekeken0 reacties

 abonneer je hier