BoerenVragen

Afgelopen week heb ik foto's mogen maken van twee heel inspirerende coaches voor de nieuwe website boerenvragen.nl.

Ria Markvoort uit Laren (Gld.) en Paulien Boverhof uit Beltrum hebben een gezamenlijke passie: werken in en voor de agrarische sector. Beiden wonen werken al hun leven lang op en vanuit de boerderij, met inmiddels veel ervaring in advies- en coaching op boerenbedrijven. "Wij hebben aan een half woord genoeg, want wij weten wat er speelt."

  • Bedrijfsoverdracht Als je het bedrijf van koers wilt laten veranderen dan is er sprake van loslaten en aanpassen of opnieuw beginnen. BoerenVragen helpt je de persoonlijk en zakelijke processen goed naast elkaar te laten lopen en als innovatief ondernemer koers te houden.

  • Ondernemersvragen Een mens is meer dan zijn werk en bedrijf. Natuurlijk heb je vragen over het werk, maar diep in je hart vast over wie je bent als mens. Het één is niet los van het andere te zien. Wat je presteert is belangrijk evenals de mens achter het bedrijf. BoerenVragen coacht op de levensvragen die je als agrarisch ondernemer tegen komt.

  • Bedrijfsbeëindiging Stoppen met het bedrijf, of het bedrijf stoppen, is een ondernemersproces wat met veel wikken en wegen gepaard gaat. BoerenVragen is je tot steun bij het zoeken naar de beste manier voor jou om los te laten om verder te kunnen gaan.

  • Boerinnen De Boerinnengroep geeft jou inzichten en meer zelfvertrouwen. Je ervaart hoe prettig het is om eens te praten met andere meiden en vrouwen die wonen op een boerenbedrijf en die hetzelfde voelen en meemaken. Jullie zijn allemaal boerinnen, want jullie partner is boer. En boer zijn, is een manier van leven. Boer ben je altijd, 7 dagen per week. Dat weet jij als vrouw op een boerenerf als geen ander. Door samen te praten en ervaringen uit te wisselen leer je van elkaar.

5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

 abonneer je hier