Almenaren in thuisisolatie

Toen de coronacrisis uitbrak en van ons Nederlanders werd gevraagd om sociale contacten tot een minimum te beperken en zoveel mogelijk thuis te blijven, wist ik dat dit een grote impact op het leven van mijn mede-dorpelingen in Almen zou hebben. Ik voelde als fotograaf de verantwoordelijkheid om deze bijzondere tijd in beeld vast te leggen.


Vanuit dit gevoel startte ik het fotografieproject “Almenaren in thuisisolatie” waarbij ik dorpelingen ben gaan fotograferen in hun thuisisolatie. Met het onderliggende idee dat de Almenaren door mijn foto’s en bij hun foto door henzelf geschreven tekst, toch een gevoel van verbondenheid laten ervaren.


Vooral hier in de Achterhoek komen we heel anders deze crisis door dan de gemiddelde Nederlander in een stad. Daarom denk ik dat deze serie voor u als lezer een interessante en boeiende reportage zal zijn. Klik op onderstaande foto om de gehele serie en de persoonlijke verhalen te kunnen bekijken.


José: "Straks ben ik helemaal opgeladen en vol nieuwe ideeën."


33 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

 abonneer je hier